Contact

 

 • Elena Popescu
 • Tel:  0752 099 955
  e-mail:  milena@flamicom.ro
 • Pentru ședințele de Vindecare Reconectivă și Reconectare vă rog să citiți cu atenție detaliile din partea a doua a paginii.

    Cabinetul din Rm. Vâlcea se află în incinta S.C. Flamicom Impex S.R.L. : Reprezentanța Dacia – Renault – Nissan, situată pe DN7 Pitești – Sibiu, pe partea dreaptă, imediat după podul și lacul de acumulare de pe râul Olt – lângă Kaufland.

    

 Flamicom


De avut în vedere:

 • Pentru a beneficia în condiții optime de ședința de Vindecare Reconectivă/Reconectare veți fi îmbrăcat comod  și veți evita să utilizați parfumuri care pot interfera cu experiența din timpul ședinței. Puteți utiliza un deodorant inodor;
 • Exceptând încălțămintea, care va fi îndepărtată la începutul ședinței, nu este necesar să renunțați la niciun alt articol vestimentar ( inclusiv ceasuri, bijuterii, curele, telefoane, etc…);
 • Telefonul mobil va fi închis sau adus într-o stare care să nu deranjeze sonor sau prin vibrații;
 • Pe perioada ședinței nu veți fi atins, Vindecarea Reconectivă putând fi definită cel mai bine ca fiind o “comunicare spirituală/schimb de informații la nivel spiritual” ( Eric Pearl);
 • Reconectarea se realizează numai în prezența persoanei, în două zile consecutive. Este necesar să aveți făcută cel puțin o ședință de Vindecare reconectivă.

Angajamentul practicianului – asumat prin acceptarea Standardelor de Practică.

 1. Atunci când practic Vindecarea Reconectivă/Reconectarea, voi folosi şi oferi clienţilor doar metode de vindecare care sunt permise de Clasificarea aplicabilă mie.
 2. Voi educa, informa şi informa în mod aprofundat clienţii astfel încât să înţeleagă mai bine experienţele şi beneficiile Vindecării Reconective/Reconectării.
 3. Fără Amestecarea Modalităţilor de Vindecare Energetică. Confirm şi înţeleg că, aşa cum mi-a fost explicat în cadrul Evenimentelor de Reconectare, Programul de Vindecare Reconectivă nu permite practicienilor să amestece modalităţile de Vindecare Reconectivă cu modalităţile, tehnicile sau practicile de vindecare energetică – de exemplu dar fără limitare Reiki, Qi Qong, Jin Shin, Johrei, etc. (denumite împreună „Modalităţi de Vindecare Energetică”). Accept că nu voi practica nicio Modalitate de Vindecare Energetică în perioada în care voi deţine Clasificarea – în cursul Serviciilor de Vindecare Reconectivă pe care le ofer clienţilor sau altfel. Nu voi integra niciun „ritual” şi nicio tehnică atunci când voi oferi serviciile de Vindecare Reconectivă.
 1. Înţeleg că cea mai importantă parte a practicii mele sunt clienţii mei. Îi voi trata cu profesionalism, cu compasiune şi cu demnitate.
 2. Voi asigura un mediu sigur, curat, profesionist şi adecvat pentru sesiunile cu clienţii.
 3. Nu voi cere clienţilor să se dezbrace (cu excepţia scoaterii încălţămintei).
 4. Pentru Serviciile de Vindecare Reconectivă/Reconectare pe care le ofer nu voi percepe şi nu voi încasa taxe dacat conform planului tarifar comunicat de Societate.
 5. Înţeleg şi voi respecta toate regulile, reglementările, directivele şi instrucţiunile internaţionale, naţionale, statale şi locale aplicabile (inclusiv cele care guvernează desfăşurarea activităţii mele, fiscalitatea, confidenţialitatea şi publicitatea/marketingul) aplicabile ţării(ţărilor) şi zonei(zonelor) geografice în care practic abordări de Vindecare Reconectivă. Printre altele, dacă strâng date personale de la un client, voi respecta legile, normele, reglementările şi instrucţiunile privind confidenţialitatea şi securitatea datelor aplicabile în ţara(ţările) şi zona(zonele) geografică(e) în care practic şi aplicabile clienţilor mei.

 Niciun serviciu medical

 1. Recunosc că oamenii care vin la mine pentru Vindecare Reconectivă/Reconectare sunt clienţi nu pacienţi, în ceea ce priveşte serviciile de Vindecare Reconectivă/Reconectare pe care le ofer. Dacă sunt un profesionist medical sau sanitar autorizat şi furnizez servicii medicale sau sanitare unei persoane în această calitate, confirm şi accept că aceste servicii medicale sau sanitare sunt separate şi diferite de orice servicii de Vindecare Reconectivă pe care le ofer. (De asemenea, aşa cum am declarat mai sus, nu voi amesteca Vindecarea Reconectivă cu Vindecarea Energetică).
 2.  Voi comunica clienţilor mei că Vindecarea Reconectivă nu este un tratament sau o procedură medicală, nu înlocuieşte un tratament medical. Voi comunica de asemenea clienţilor mei că aceştia sunt exclusiv responsabili de apelarea la sfaturi şi îngrijiri medicale.
 3. Nu voi diagnostica, trata sau sfătui în privinţa nici unui simptom, nici unei condiţii, boli sau afecţiuni ale unei persoane atunci când voi practica Vindecarea Reconectivă.
 4. Nu voi face nicio promisiune sau garanţie clienţilor în privinţa rezultatelor Vindecării Reconective.

Elena Popescu

Practician de Bază de Vindecare Reconectivă 

Practician certificat de Reconectare

Specialist în activități de coaching – NLP

***

Share Button