Cui mă adresez

3

          Prin ceea ce fac și prin ceea ce scriu pe acest site mă adresez celor care sunt curioși, care sunt deschiși și care nu se lasă pradă ideilor preconcepute și credințelor acumulate de-a lungul vieții de la oamenii din jur și de la societate. Mă adresez celor care   sunt preocupați de evoluția lor personală și celor care vor să găsească răspunsuri în interiorul lor și nu în afară. Mă adresez celor care acceptă să vină la întâlnire cu bărcuța goală și fără așteptări, conștienți fiind că fiecare experiență de viață este unică și poate marca următorul pas în evoluție.

            De asemenea, mă adresez celor care își asumă în totalitate responsabilitatea pentru viața lor, știind că orice tehnică și orice proces este  doar un sprijin pe termen scurt și este foarte util atunci când momentan ești în impas, pentru a curăța, a reechilibra și a-ți mobiliza resursele să poți merge mai departe pe drumul tău. Munca de transformare cere timp, îți aparține în totalitate și nu se rezumă la câteva ședințe de vindecare sau de coaching. Repet însă că ele îți pot fi de mare folos atunci când nu mai știi încotro să o iei, când nu există părinți sau prieteni pe care să-i poți implica în povestea ta, când nu ai nevoie de sfaturi “savante” și persoane care “le știu pe toate” și nu în ultimul rând atunci când nu ai chef să vorbești despre “problemele” tale. Sunt foarte mulți oameni care nu agreează să vorbească sau să împărtășească prea mult din ceea ce li se întâmplă, din planurile lor de viitor, din temerile lor.  Putem folosi acele instrumente de lucru care permit o împărtășire minimă sau putem apela numai la Vindecare reconectivă și Reconectare, care nu permit prin definiție niciun fel de intervenție direcționată din exterior sau interpretare.

                Si nu în ultimul rând, mă adresez celor care cred că sunt pe punctul de-a o lua razna  iar cei din jur îi îndeamnă să apeleze la tot felul de terapii, deși sunt conștienți în adâncul sufletului lor că sunt perfect normali și doar trec printr-o perioadă mai grea a vieții lor.

                 Dacă tu crezi că ești o astfel de persoană, te aștept cu brațele deschise. Dacă nu te interesează evoluția ta spirituală, dacă ești orientat cu precădere spre material și mental și nu ești dispus să explorezi și alte dimensiuni ale ființei tale, ar fi potrivit să te îndrepți spre un alt profil de coach. Ține cont de faptul că mi-am definit profilul de coach pornind de la filosofia Cursului de Miracole ale cărui învățături și lecții le găsești sintetizate pe acest site.

                  Reconnective life coach – NLP

               Acesta este profilul meu de coach și asta ar trebui să te ducă cu gândul nu numai la cele patru instrumente pe care le utilizez și care sunt explicate pe site, dar și la faptul că filosofia mea de coaching privește reconectarea la perfecțiunea din tine pe de o parte și reconectarea la Întreg pe de altă parte. Deși este foarte important să luăm decizii la nivel mental, este mult mai important să învățăm să ne conectăm la Profesorul lăuntric, la Cel care are răspuns pentru fiecare întrebare și pentru fiecare problemă din viața noastră care ne-ar putea altera pacea sufletului.

***

“Curățați-vă mintea de impuritățile gândirii dogmatice; în locul lor lăsați să intre apele proaspete și vindecătoare ale percepției directe.Vibrați la unison cu Călăuza activă dinlăuntrul vostru: Vocea Divină are răspunsul la fiecare dilemă din viața voastră. Deși ingeniozitatea omului de a intra în bucluc pare a fi nesfârșită, Ajutorul Divin este tot atât de inventiv.”

( Lahiri Mahasaya)

***

Share Button