Despre mine

curs de miracole 1

      Această Lucrare minunată care se numește  Curs de miracole mi-a schimbat viața și stă la baza profilului meu de coach: Recconective life-coach

     Toate tehnicile agonisite și experiențele avute ar fi fost în van fără baza solidă clădită de acest Curs care oferă deopotrivă inițiere, învățătură, călăuzire, sprijin și autovindecare.

      Cursul de miracole este un ghid spiritual complet pe care îl găsiți rezumat pe aces site și care m-a ajutat să înțeleg filosofia simplă dar înaltă a Vindecării Reconective și să o practic.  Practicând Vindecarea Reconectivă și Reconectarea mă asigur că rămân pe direcția acestui Curs. Mă asigur că în acele treizeci de minute cât durează o ședință “rămân în prezența Prezenței “- cum spunea Dr. David Hawkins – facilitând și altor persoane accesul la acest minunat spectru de Energie, Lumină & Informație ™ – cum este numit în Vindecarea reconectivă.

      Apoi, utilizând informațiile provenite din minunata experiență profesională a doctorului David Hawkins, pusă la dispoziția umanității prin valoroasele sale cărți, am decis că aș putea utiliza coachingul și programarea neuro-lingvistică atât pentru mine cât și pentru cei din jurul meu, pentru a putea face față mai ușor transcenderii nivelurilor de conștiință în drumul nostru sigur și inevitabil către perfecțiune.  Putem oferi și primi sprijin pentru a lăsa în urmă apatia, vinovăția, rușinea, ura, mândria, orgoliile, furia, frica și ne putem accesa resursele interioare pentru a trece pragul critic al curajului care ne poate propulsa către speranță, încredere, neutralitate, acceptare, rațiune, prosperitate, iubire, compasiune, bucurie și pace interioară. Toate acestea aduc echilibru în toate domeniile vieții noastre și în toate aspectele ființei noastre – trup, minte, spirit – iar echilibrul înseamnă în final sănătate. 

      Iată de ce vindecarea este în principiu mult mai mult decât a ține sub control simptomele cu ajutorul  medicamentelor.

*** 

Vindecarea este de fapt o tehnologie a conștiinței.

***

      Dacă Vindecarea Reconectivă și Reconectarea sunt foarte subtile dar foarte “palpabile” în același timp și acționează cu precădere la nivel energetic putând avea efecte atât în planul conștiinței dar și în corpul fizic, coachingul este în exclusivitate un proces mental care face posibilă conștientizarea unor aspecte neobservate sau ignorate din viața noastră. Programarea neuro-lingvistică este o punte de trecere între minte și intuiție, între conștient și subconștient. Exercițiile frumoase, vii, colorate și energizante sau calmante – după caz – sunt o completare minunată a sedințelor de coaching; iar când speranța, bucuria, optimismul sau liniștea se oglindesc încet, încet în ochii tăi, știu că mi-am îndeplinit misiunea. Dacă tu ai plecat de lângă mine într-o stare mai bună decât cea în care ai venit, eu știu că mi-am îndeplinit misiunea. Restul depinde de tine, de cât esti de dispus să mergi mai departe cu hotărâre și vigilență pe drumul pe care ai pornit.

“Fiecare om are un scop în viață… un dar unic sau un talent special, pe care să-l ofere celorlalți. Iar când combinăm acest talent unic cu dedicarea pentru a-i sluji pe ceilalți , experimentăm extazul și exultarea propriului nostru spirit, care, dintre toate țelurile, reprezintă țelul suprem.”

 (Dr. Deepak Chopra)

***

Cât despre restul…

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

fotograf Valcea-eveniment Flamicom-15

  • Sunt căsătorită și am un copil;

Carieră:

  • 1985-1991: Tehnician/Desenator Tehnic;
  • 1991-1995: Inginer;
  • 1995- 2001: Profesor;
  • 2001 – 2003: Director – Colegiu Tehnic
  • 2003: Inspector Școlar de Specialitate;
  • 2004 – 2007: Director ( domeniul privat)
  • Începând cu 2007: Managementul Calității ( documentare, implementare, audit);

IMG_1365       IMG_1343    IMG_1364

-imagini din cabinetul meu de la Flamicom – RM.Vâlcea -

Share Button

2 thoughts on “Despre mine

Leave a Reply