RECONECTARE

Dr. Eric Pearl calcă pe nervi alți învățători spirituali- Reconectarea

By 25 Iulie 2014 August 22nd, 2016 2 Comments

C

 

 

      Pentru că exercițiile din “Curs de Miracole” tocmai ne învață că noi suntem lumina lumii (http://www.emilena.ro/curs-de-miracole-exercitiul-zilei-61-65-tu-esti-lumina-lumii/), că putem împărtăși această lumină, pacea și fericirea  pe care ne-o aduce iertarea  ( a noastră și a lumii) , că mintea noastră face parte din Mintea lui Dumnezeu, că stă în noi Puterea Lui și că adevărata noastră misiune este de a fi co-creatori ai Creatorului Suprem, m-am gândit astăzi, că informațiile și experiențele pe care doctorul Pearl ni le împărtășește sunt un mod concret de a demonstra că numai frica și sistemul nostru de gândire perimat, bazat pe ego, ne ține prizonieri în această lume a limitărilor fizice și spirituale.

      Iată că timpurile o iau înaintea învățăturilor și învățătorilor, și ne demonstrează pe viu că uniunea dintre noi și creație există dincolo de lumea iluzorie în care trăim, dincolo de carapacea spațiu-timp în care ne-am izolat. 

       Astăzi, Reconectarea –  carte și film, cu Dr. Eric Pearl:

 • Dr. Eric Pearl calcă pe nervi alți învățători spirituali
 • Interviu cu Dr.Eric Pearl despre “Vindecare Reconectiva” si “Reconectarea” realizat de echipa Ian Ramon in Slovenia, în octombrie 2013.( părțile 1 și 2)

Dr. Eric Pearl calcă pe nervi alți învățători spirituali ( video):

 

reconectarea 1

Reconectarea:

„Această carte oferă o perspectivă interesantă şi proaspătă asupra dinamicii vindecării.”

(dr. Deepak Chopra, autor al volumelor Calea Iubirii şi Întinereşte şi trăieşte mai mult)

“Eric e un om uimitor, care are minunatul dar al vindecării.
Citiţi această carte şi transformaţi-vă!”

( John Edward, medium clarvăzător, autor al volumului Trecerea dincolo)

„Această carte reprezintă adevărul – adevărul despre un mod nou şi revoluţionar de a vindeca şi de a fi vindecat, aflat la dispoziţia oricui … Dacă aveţi intenţii serioase cu privire la sănătate şi vindecare, citiţi această carte!”
(dr. Christiane Northrup, autor al volumelor Corpurile Femeii, Înţelepciunea Femeii şi Înţelepciunea menopauzei)

„Dacă citiţi numai două cărţi anul acesta, asiguraţi-vă că acest giuvaer este una dintre ele.”
(dr. Hank Wesselman, autor al volumelor Spiritwalker, Medicinemaker şi Visionseeker)

Reconectarea este cartea care va schimba multe puncte de vedere si moduri de a aborda tratamentele bioenergetice, atât de catre medici, cât si de catre pacienti. Vom afla ceea ce trebuia sa stim de multa vreme – ne putem vindeca singuri! Cititi si va convingeti de energia deosebita a acestei carti!

Oare de ce doctori si cercetatori faimosi în domeniul medical din toata lumea sunt interesati de vindecarile extraordinare pe care le relateaza pacientii dr. Eric Pearl? Ce înseamna când acesti pacienti relateaza disparitia brusca a unor afectiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA si pareza spastica? Si ce înseamna atunci când oamenii care interactioneaza cu Dr. Pearl relateaza aparitia brusca a unei capacitati de a accesa aceasta energie vindecatoare – nu doar pentru ei, dar si pentru altii? Ce este acest fenomen?

Ei bine, poate ca va fi nevoie sa reanalizati tot ce ati citit, pâna acum, despre vindecarea conventionala. „Noile” frecvente de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” si va duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, pâna acum, tuturor si oriunde. Cartea va conduce de-a lungul calatoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacitatii de a facilita vindecari, pâna la binemeritata sa reputatie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul ca Reconectarea dezvaluie metode pe care le puteti folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecatoare si a le stapâni.

Sursa: http://www.divin.ro/?53t4l&subdetalii=Detalii&v7f2k=2452

reconectarea


Mai jos, interviul cu Dr.Eric Pearl despre “Vindecare Reconectiva” si “Reconectarea” realizat de echipa Ian Ramon in Slovenia, în octombrie 2013.

Sursa:

http://www.ianramon.ro/interviu-cu-dr-eric-pearl-despre-vindecare-reconectiva-si-reconectarea/#more-1769

Partea I:

Partea II

 

finish


 

2 Comments

 • Daniela Zaharia says:

  Mulțumesc Milena!

  Eu primesc pe e-mail direct toate materialele de la tine! Mă bucur că ai introdus materialele despre Vindecare Reconectivă și Reconectare și despre Eric. De fapt, mai întâi m-am bucurat să le găsesc prin” Universul meu”, Adina Amironesei cu care am devenit și prietenă. Am urmat seminarul de la Belgrad de anul acesta, level I-II. Sunt practician de Vindecare reconectivă. Motivul principal pentru care am fost foarte fericită descoperind materialul –interviul cu Eric Pearl- “ Povestea reconectării” a fost faptul că împărtășeam aceeași viziune despre vindecare: fără teamă, fără super-apărări și talismane, firesc, cu eleganță s-ar putea spune… În starea de grație divină totul este ușor, aproape fără efort. Nu ne putem vindeca în separare; nu putem participa la această lucrare dacă trăim cu frica în sân! Vindecarea se face în iubire. (Nu …cu frică.)

  Fermitatea lui Eric Pearl, ajunsă -cred – proverbială, derivă din iubire, echilibru, armonie. E simplu.

  Ce cred eu? Ne-am deconectat (la un moment dat) din cauza tendințelor egourilor de a se întări, probabil pentru a scăpa de frici… dar, în timp, această separare a adus exacerbarea tendințelor egotice si mai multă frică, mai multă suferință. Reconectarea este vitală… apare ca o tendință salvatoare, firească.

 • Daniela Zaharia says:

  Mulțumesc Milena.
  http://www.emilena.ro/dr-eric-pearl-calca-pe-nervi-alti-invatatori-spirituali-reconectarea/#respond

  Eu primesc pe e-mail direct toate materialele de la tine! Mă bucur că ai introdus materialele despre Vindecare Reconectivă și Reconectare și despre Eric. De fapt, mai întâi m-am bucurat să le găsesc la Universul meu, Adina Amironesei cu care am devenit și prietenă. Am urmat seminarul de la Belgrad de anul acesta, level I-II. Sunt practician de Vindecare reconectivă. Motivul principal pentru care am fost foarte fericită văzând materialul –interviul cu Eric Pearl- “ Povestea reconectării” a fost faptul că împărtășeam aceeași viziune despre vindecare: fără teamă, fără super-apărări și talismane, firesc, cu eleganță s-ar putea spune… În starea de grație divină totul este ușor, aproape fără efort. Nu ne putem vindeca în separare; nu putem participa la această lucrare dacă trăim cu frica în sân! Vindecarea se face în iubire. (Nu …cu frică.)
  Fermitatea lui Eric Pearl, ajunsă -cred – proverbială, derivă din iubire, echilibru, armonie. E simplu.

  Ce cred eu? Ne-am deconectat (la un moment dat) din cauza tendințelor egourilor de a se întări, probabil pentru a scăpa de frici… dar, în timp, această separare a adus exacerbarea tendințelor egotice si mai multă frică, mai multă suferință. Reconectarea este vitală… apare ca o tendință salvatoare, firească.