Reconectarea

 

reconectare1Reconectare

Ce este Reconectarea?

      Reconectarea reprezinta o oportunitate de evolutie accelerata a fiintei umane. Aceasta, deoarece prin propria Reconectare se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual.

În ce constă procesul Reconectarii?

     Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoară planeta (liniile axiatonale ale planetei) precum si la rețeaua energetică universală, legându-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconectarea introduce “noile” linii axiatonale, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si noi frecvențe de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusă prin schimbul de energie, lumină si informatie, ce are loc în timpul procedurii de Reconectare și după aceea, între noi și Univers/Iubire/Dumnezeu.

     Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai în prezenta solicitantului, și se realizează în doua ședinte diferite, în zile consecutive. Este necesară o etapă de somn între cele două ședințe.

     Înainte de Reconectare clientul trebuie să fi primit o ședință de Vindecare Reconectivă.

    O sedință de Reconectare durează 60 minute. Procedura în sine durează 30-40 minute.

  •     Contact și cum să vă pregătiți pentru sedința de Reconectare : aici

***

Vindecare Reconectivă versus Reconectare – Întrebări și răspunsuri

Fragmente din interviul cu Dr. Eric Pearl în cadrul Emisiunii Direct cu Roberto Grosa din 19.08.2015

Î: Poți să oferi publicului o scurtă explicație a diferenței dintre Vindecarea Reconectivă și Reconectare?

R:Vindecarea Reconectivă și Reconectarea sunt două experiențe similare și conectate în același timp, dar care se centrează pe lucruri puțin diferite.

      Vindecarea Reconectivă presupune accesarea de către noi a unui spectru de vindecare care vine dintr-un spectru de energie, lumină și informație care includ toate beneficiile și toate tehnicile de vindecare prin energie cunoscute, incluzând Reiki, Shin, Shigan. Toate tehnicile pe care le cunoaștem, noi sau vechi le putem accesa prin Vindecare Reconectivă, pentru că putem transcende tehnicile în întregime și să facilităm aceste vindecări.

      Cu toate acestea dacă sunteți în căutarea unui practician de Vindecare Reconectivă și vreți să îl găsiți pe cel mai bun, cei care vă pot oferi serviciul complet sunt Practicienii de Bază de Vindecare Reconectivă pentru că ei au cea mai bună pregătire în acest domeniu și care au lăsat în urmă tehnicile de vindecare prin energie, pentru a deveni mult mai mult decât atât. Dacă te duci la cineva care practică Vindecarea Reconectivă combinată cu diferite tehnici, ajunge să reducă nivelul de vindecare care vine spre tine, și nu cred că vrei asta.

      Vindecarea Reconectivă se referă la vindecare și de asemenea evoluție. Evoluție….evoluția noastră personală.

Este un proces numit Reconectare, care durează o perioadă de două zile. Reconectarea este făcută să te treacă prin cursul vieții tale, poate mai rapid decât te aștepți. De asemenea observi că viața ta se schimbă. Nu se schimbă în sensul în care devine diferită, se schimbă în sensul în care evoluezi. Deci aproape instant s-ar putea să devină diferiți în comparație cu ce au fost. Relațiile se schimbă și evoluează, viața amoroasă se schimbă și evoluează, drumul carierei se schimbă și evoluează.

      Reconectarea mai degrabă se referă la ajustarea cursului vieții și la evoluția sub această formă. Vindecarea Reconectivă se referă la vindecare și la modul în care noi evoluăm în timp ce vindecăm.

Î: Când ai spune că este potrivit pentru o persoană să solicite Reconectarea?

R: Când te simți forțat, când te fascinează, când te intrigă, când îți spui “Asta e ceva ce vreau să experimentez”. Acela este momentul perfect să ceri și să primești reconectarea ta.

Î: Primește toată lumea o vindecare în urma unei ședințe de Vindecare Reconectivă?

R: Multă lume se întreabă dacă primește vindecarea în urma unei ședințe de Vindecare Reconectivă. Ca să formulez într-un mod mai explicit, întrebarea este: ” Toată lumea se vindecă în timpul ședinței de Vindecare Reconectivă?” pentru că atunci are loc vindecarea. Se întâmplă aproape instantaneu.

      Dacă mi-ați fi pus această întrebare acum câțiva ani în urmă poate aș fi spus că nu. Nu toată lumea. Poate că aș fi spus că doar 70% dintre oameni s-ar putea să primească vindecarea, pentru că mă gândeam la vindecare într-un mod greșit, în sensul că prin vindecare înțelegeam dacă oamenii au găsit ceea ce căutau. Dar acum, după ani de observație, recunosc că eu cred că aparent toată lumea are un fel de vindecare. Din fericire pentru cei mai mulți, se pare că această vindecare este ceea ce căutau, dar adevărații norocoși sunt cei care au primit o vindecare la care nici nu visau. Uneori se întâmplă imediat, alteori se întâmplă în timp. Uneori primesc vindecarea pe care o căutau, alteori primesc o vindecare la care nici nu se gândeau. Uneori este în totalitate diferită, iar din când în când, apare cineva care nu observă nicio vindecare. Asta înseamnă că vindecarea nu există? De obicei se observă. Dar eu cred că întotdeauna există vindecare, doar că uneori se întâmplă la nivel celular. Și poate dura ceva timp până ce veți fi conștienți de asta.

“Toate schimbările au loc la nivel subconștient. Ne dăm seama de schimbare în mod conștient atunci când suntem pregătiți pentru ea.”

( Joseph O’Connor – Manual de NLP)

Î: Ai un mesaj pentru cei care urmăresc emisiunea Direct cu Roberto Grosa?

R:Cred că mesajul ar fi acela că nu există un vindecător special pe această planetă. Dacă ai nevoie de el, du-te și caută-l. Acel vindecător este tu însuți privindu-te în oglindă. Dacă cineva se îmbracă în alb sau în orice altă culoare vindecătoare, dacă cineva poartă cristale sau alte haine vindecătoare, dacă cineva se supranumește “maestru”, acela nu este vindecătorul pentru tine. Niciun maestru adevărat nu va lăsa să fie pus numele “maestru” lângă numele său, nu va avea nevoie să poarte un costum ca dovadă că este vindecător, ei doar vor ști asta.

***


Share Button