Vindecarea Reconectivă

 

 

14907009_1222455101153398_1966235204554239484_n

 Experienteaz-o personal !

Este nou, este diferit, este real.

Vindecarea Reconectivă înseamnă evoluție, înseamnă echilibru, înseamnă autovindecare.

Vindecarea Reconectivă este o abordare cuprinzătoare, inteligentă și profundă a progresului vieții.

Vindecarea Reconectivă te invită să-ți extinzi percepțiile și să începi o nouă etapă în viața ta – aceea a autodescoperirii ca ființă complexă: energetică, spirituală și fizică deopotrivă.

    ***

Ce este deci Vindecarea Reconectivă?

IMG_1343     Deși încadrată de unii în grupa tehnicilor de vindecare energetică, nu este nici tehnică, nici metodă. Dr. Eric Pearl- cel care i-a pus bazele -afirmă că este mai degrabă un instrument de comunicare fără atingere la nivel subtil, în care ceea ce în mod curent este numit energie este de fapt purtătoare de Informație, mai precis, Lumină și Informație. Este un instrument puternic de relaxare și de accesare a unei stări de conștiință diferite care facilitează declanșarea proceselor de autovindecare. Vei sta întins pe spate pe o masă de masaj cu ochii închiși sau, dacă această poziție nu-ți este confortabilă, poți alege să stai puțin ridicat sau pe o parte. Durează între 30 și 40 de minute  și este foarte important ca tu să te simți confortabil pe toată perioada ședinței. Cu excepția încălțămintei, vei fi complet îmbrăcat și repet, nu vei fi atins decât la finalul celor 30-40 de minute, pe unul dintre umeri, cu scopul de a marca sfârșitul sedinței. 

vindecare reconectivăDe ce să ne rezumăm la tehnicile standard de relaxare care ne permit o abordare limitată a relaxării numai la nivel fizic, când putem să oferim trupului, minții și psihicului nostru mult mai mult decât atât – posibilitatea de a iniția procesul de echilibrare și    autovindecare!!!

         În timpul ședințelor de Vindecare Reconectivă se ating stări de relaxare profundă care permit clientului să acceseze dimensiuni  ale ființei sale si niveluri de conștiență și informație la care nu are acces în mod obișnuit. În felul acesta permite “vindecătorului interior” să acționeze neinfluențat de mintea conștientă care caută să direcționeze vindecarea acolo unde crede ea că este nevoie. Efectele sedinței sunt exact ceea ce clientul are nevoie în acel moment și ceea ce este el pregătit să primească. Pe perioada sedinței pot  apărea în câmpul conștiinței imagini, culori, simboluri, sunete, mirosuri, gusturi, sau pot apărea manifestări în corpul fizic- vibrații, furnicături, senzații de cald sau de rece, spasme involuntare ale muschilor, fluturări de pleoape, fine miscări faciale, mișcări ale globilor oculari; pot fi percepute atingeri în diferite zone ale corpului; pot apărea descărcări emoționale manifestate uneori prin lacrimi. Toate acestea arată că procesul de vindecare interioară este în curs de desfășurare, că ceva, acolo în interiorul nostru s-a mișcat.

         Rezultatele pot să fie imediate, concrete și observabile la nivelul minții conștiente, sau pot să se manifeste după un timp, să fie subtile si mai greu de observat. Este necesară de aceea o mai atentă observare a propriei noastre persoane: gândurile care apar, reacțiile la lumea înconjurătoare, deciziile spre care ne orientăm, modul în care evoluează relațiile noastre, schimbările care apar în plan fizic și emoțional. După ședințele de vindecare cei mai mulți dintre clienții mei au sesizat o stare de liniște și mai mult calm. Câțiva au manifestat însă mai mult curaj de a-si exprima nemulțumirile și de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru a “deranjat”. Unele persoane au scăpat de dureri mai vechi sau mai noi de cap, iar altele și-au atenuat sau eliminat dureri de umeri, de brațe, de coloană. Toate acestea au fost efecte ale sedinței și nu obiective pe care clienții si le-au propus și confirmă faptul că de regulă vindecarea nu are legătură cu ceea ce noi dorim să vindecăm în mod conștient.

       Sunt recomandate trei sedințe de vindecare, fie în zile succesive fie cu pauză de maxim o săptămână între ele. Uneori este suficientă o singură sedință pentru a declanșa reacțiile de vindecare interioară.

     “Vindecarea reconectivă vă oferă acces la o conştientizare interioară cu o rezonanţă vibraţională care promovează forța, capacitatea intelectuală, înţelepciunea, stabilitatea emoţională şi vitalitatea fizică. Când accesaţi acest spectru de Energie, Lumină & Informaţie™, se creează un lanţ de evenimente care pot amplifica şi îmbunătăţi foarte mult toate aspectele vieţii dvs. – sănătate, carieră, relaţii, abundenţă… Potenţialul aparent de neatins devine realitate”. ( Dr. Eric Pearl)

***

 “Vindecare. Este un cuvânt atât de frumos și totuși doar rostirea lui poate declanșa o serie întreagă de replici, de reacții…;în esență cuvântul parcă apasă pe niște butoane ale omenirii….Frică sau iubire…”

 Dr. Eric Pearl: despre vindecare – în 2016:

   

Mai multe informații despre Vindecarea Reconectivă găsiți accesând:

  • Vindecarea Reconectivă-pliant

http://www.emilena.ro/vindecarea-reconectiva-informatii-utile/

  • Vindecarea Reconectivă și ce înseamnă aceasta – partea I-

http://www.emilena.ro/dr-eric-pearl-despre-vindecarea-reconectiva-si-ce-inseamna-aceasta-i/

  • Vindecarea Reconectivă și ce înseamnă aceasta – partea II-

http://www.emilena.ro/dr-eric-pearl-despre-vindecarea-reconectiva-si-ce-inseamna-aceasta-ii/

  • Cum să vă pregătiți pentru ședința de Vindecare reconectivă și contact:

http://www.emilena.ro/contact

      De asemenea sunt foarte utile cărțile Dr. Eric Pearl : “Reconectarea” și “Solomon vorbeste despre reconectarea vieții tale”. 

      Și pentru că există mai multe căi de autovindecare, dacă ești pasionat de psihologia transpersonală și vrei să afli mai multe despre autovindecare prin accesarea nivelurilor mai profunde de conștiență, poți citi cartea celor care sunt considerați pionierii psihologiei transpersonale: medicii Christina și  Stanislav Grof:” Respirația Holotropică”. Desi căile sunt complet diferite, esența este aceeași. Asta te poate ajuta să înțelegi mai bine Vindecarea Reconectivă și să îi apreciezi mai mult simplitatea și nivelul larg de adresabilitate.

        Dacă însă esti curios să afli mai multe despre vindecarea energetică poți citi cartea doctorului Martin Brofman : “Orice poate fi vindecat”, o minunată introducere în vindecarea energetică și o pledoarie pentru vindecare ca tehnologie a conștiinței.

      ***

Profesor Emerit de la Universitatea Stanford, Dr. William Tiller-despre Vindecarea Reconectivă
( preluat de pe site-ul reconectarea.com; traducere Andra Ivanov)

***

vindecare reconectivă siglăvindecare reconectivă      Seminar de Vindecare Reconectivă cu  Dr. Eric Pearl

vindecare reconectivă copii

Vindecarea Reconectivă și copiii.

Share Button