Sunt inginer de profesie.

Mi-am început activitatea  profesională în 1985.

Începând cu anul 1993 am lucrat 12 ani în învățământul de stat ca profesor și apoi manager.

Pentru că satisfacția profesională era minimă am decis să părăsesc școala și să lucrez în mediul privat.

Am urmat cursuri în unități de formare particulare și m-am specializat în sisteme de management ale calității, domeniu în care lucrez și în prezent.

În paralel, de-a lungul anilor mi-am cultivat pasiunile și le-am dat o formă palpabilă.

Așa cum nu există organizație profesională care să funcționeze fără obiective, programe de acțiune, evaluări ale performanței și îmbunătățiri continue ale proceselor, nu există om care să nu simtă că are o misiune în această viață. Principiile aplicabile unei organizații, se aplică fiecarui individ în parte și societății în ansamblul ei.

Treptat, am început să aplic mijloacele de performanță în propria mea viață și rezultatele s-au văzut.

 

Am început cu studiul nutriției pentru a-mi îmbunătăți condiția fizică, apoi m-a interesat viața mai mult din punct de vedere spiritual. Am participat la diverse seminarii și în final am devenit practician certificat de Vindecare Reconectivă și Reconectare .

Ulterior, profitând de pregătirea mea academică, m-am specializat în life-coaching si am devenit simultan NLP Practitioner. Pentru că nutriția rămăsese cumva în urmă ca un instrument care mi-a fost de mare folos dar pe care l-am pus deoparte o vreme, m-am întors și am făcut din prima mea pasiune o a doua meserie, calificându-mă în acest domeniu.

Așa s-a născut 3pm, programul meu integrat de dezvoltare personală, pe care ți-l pun la dispoziție și ție, în cazul în care decizi că meriți tot ce e mai bun de la viață și ești hotărât să-ți împlinești misiunea.  

 

Toate informațiile privind programul și datele de contact sunt disponibile pe site-ul meu http://www.milenapopescu.ro 

 

În ce privește viața mea personală, sunt căsătorită de aproape 30 de ani cu aceeași persoană minunată. Ne-am susținut reciproc și am realizat împreună lucruri frumoase. Suntem sănătoși, fericiți și împliniți din toate punctele de vedere. Avem un băiat pe care l-am crescut și l-am educat cât am putut noi de bine. La rândul lui are proiecte de viață frumoase pe care îl sprijinim să le finalizeze cu succes.

Acest blog a luat naștere în anul 2014, cu câteva luni înainte de a începe studiul Cursului de miracole. El este practic un blog “de lucru” cum îmi place mie să-i spun, pentru că s-a dezvoltat în ritmul în care am studiat.

Inițial s-a numit SOCRATE A FOST PISICĂ, CARE VA SĂ ZICĂ nume sub care este probabil cunoscut de persoanele care urmăreau atunci rezumatele din Curs de miracole. Am vrut încă de la început să fie un blog despre spiritualitate și despre toate lucrurile care îmi erau dragi la momentul acela, dincolo de activitatea mea profesională curentă. Era instrumentul meu de joacă. Atunci nu știam unde o să mă ducă acest Curs și ce schimbări profunde avea să facă în viața mea. Programul 3pm este în totalitate efectul Cursului de miracole și de aceea eu îl numesc un p0 statornic și tăcut ale cărui principii încerc să le aplic cât pot de bine în ceea ce fac.

Blogul conține în cea mai mare parte rezumate și compilații pe marginea lecțiilor din Curs de miracole, dar și un număr de articole diverse. Pe măsură ce voi ordona și actualiza articolele, voi încerca să dau o altă formă blogului, astfel încât teoria și lecțiile din Curs de miracole să poată fi mai ușor accesate.

 

Până atunci însă,

 

Îți mulțumesc că ai poposit în spațiul meu virtual, că ai răbdare să frunzărești paginile blogului și să citești ce te interesează. Sper din tot sufletul să-ți fie de folos.

 

Te mai aștept cu drag!!