“Fiecare om are un scop în viață… un dar unic sau un talent special, pe care să-l ofere celorlalți. Iar când combinăm acest talent unic cu dedicarea pentru a-i sluji pe ceilalți , experimentăm extazul și exultarea propriului nostru spirit, care, dintre toate țelurile, reprezintă țelul suprem.”

(Dr. Deepak Chopra)

Prin intermediul acestui blog împărtășesc o serie de informații și metode pe care le-am aplicat în propria viață și au funcționat.  Se adresează trupului, sufletului și minții deopotrivă. Sunt practice, bune de utilizat și au capacitatea să inițieze o schimbare în viața celui care are nevoie și rezonează cu ele.
Ți le dăruiesc cu prin articolele de pe acest blog și în cadrul programului meu de dezvoltare personală – 3pm.

Mulțumesc pentru că ești aici!

 

Află mai mult: http://www.milenapopescu.ro

sau

 

Descarcă broșura 3pm Download

 

***

 

Pași spre libertate. Așa am simțit eu de-a lungul vieții acest program.

 

Un program care s-a conturat ca rezultat firesc al trecerii mele prin viață. Un mod prin care eu pot să dau înapoi lumii ceva din ceea ce am primit de-a lungul timpului prin experiențe de viață, prin cărțile care m-au influențat în mod decisiv sau prin oamenii pe care i-am întâlnit. Vine un moment în care nu mai simți nevoia să acumulezi, ci doar să te bucuri de ceea ce ești și să te îmbogățești în interior prin interacțiunea cu ceilalți.

Primul pas a fost să-mi fac un rost în lumea aceasta. Al doilea pas a fost să preiau controlul asupra alimentației cu efecte benefice asupra felului în care arăt, mă simt și asupra stării de sănătate. Al treilea pas a fost să mă reconectez în felul meu unic cu natura mea spirituală. Apoi a urmat performanța. Accesul la latura spirituală a deschis drumul către alte posibilități în viața mea. Aceste rânduri sunt pentru aceia care simt că rezonează și vor să știe mai mult despre esența acestui program. Căci suntem născuți să fim liberi- spiritual, mental, emoțional și trupește. Nimic nu ne poate lega de nimeni și de nimic fără voia noastră. Suntem singurii responsabili de ceea ce se întâmplă în propria viață, de felul în care privim lumea și pe noi înșine. Orice limitare este iluzorie, pentru că se naște și trăiește numai în mintea noastră. Orice aparentă limitare, indiferent de ce natură ar fi, nu este decât o provocare, un impuls pe care sufletul ni-l dă pentru a face pași spre libertate.

Este timpul să aducem mai multă calitate și simplitate în viața noastră: calitate în hrana pe care o consumăm, calitate în timpul pe care-l petrecem cu noi sau cu ceilalți, calitate în informația pe care alegem s-o recepționăm.

3pm- 3 mijloace de performanță personalizate.

Se referă de fapt la un set de instrumente care se adresează sufletului, minții și trupului. Fiecare știe ce are nevoie să dezvolte în viața lui sau ce dorește să experimenteze în acest moment al existenței. Sunt trei tipuri de instrumente pe care eu le folosesc:

  • Instrumente pentru suflet – pentru pace, vindecare, relaxare :Vindecare reconectivă, Reconectare personală, Curs de miracole, Imageria Inimii dar și meditația ghidată sau alte metode utilizate separat sau ca parte a unor tehnici și procese. Sunt instrumente de experimentat și de luat acasă pentru a fi integrate în viața de zi cu zi.
  • Instrumente pentru minte – pentru realizarea obiectivelor personale specifice sau pentru echilibrarea tuturor aspectelor vieții personale :Lucrul cu arhetipurile umane, life-coaching, programare neurolingvistică;
  • Instrumente pentru trup:Consultanță pe probleme de nutriție, schimbarea strategiei nutriționale sau planuri alimentare personalizate.

De ce? Pentru că fiecare ființă omenească are dreptul să aleagă din vasta rețea de posibilități exact acele lucruri care i se potrivesc și care simt că-l pot ajuta să facă un pas în față pe calea pe care a pornit și către obiectivele pe care și le-a stabilit pentru această viață.

Dezvoltarea personală integrată înseamnă evoluție, chiar dacă acest lucru presupune în mod paradoxal întoarcerea la simplitatea existenței în fiecare aspect al vieții noastre. Întoarcerea la simplitatea alimentelor, întoarcerea la simplitatea sentimentelor și a emoțiilor inerente fiecărei ființe umane: iubirea necondiționată și compasiunea față tot ceea ce înseamnă viață. Înseamnă întoarcerea la pacea minții dincolo de planuri, gânduri, ipoteze și răstălmăciri. Acest lucru ne permite accesul la intuiție și la acel Câmp mai vast de energie, iubire și informație în care trăim și față de care alegem sau nu alegem să ne deschidem ferestrele minții și ale sufletului. Atunci când controlăm mintea și o folosim ca interfață între realitatea văzută și cea infinită, ca platformă de colectare și prelucrare a unor informații valoroase venite din tărâmurile mai înalte, putem să devenim mult mai eficienți în viața de zi cu zi. Folosirea minții egotice în scopuri strict personale fără a ține cont de impactul asupra întregului este ceva ce va rămâne de domeniul trecutului pentru o lume aflată în plină ascensiune, așa cum este a noastră.

Programul de dezvoltare personală integrată pe care-l folosesc este programul după care funcționez eu și după care funcționează și mulți alți oameni ai acestei lumi. Este unul dintre multele variante posibile care ne susțin să ne redescoperim așa cum suntem de fapt în adâncul nostru: ființe omenești integre din punct de vedere spiritual, mental, emoțional și fizic.

Înseamnă de fapt vindecare în sensul cel mai larg și mai profund al cuvântului.

Vindecarea Reconectivă este acel moment de pace pe care cei mai mulți dintre noi nu ni-l permitem sau nu știm că ni-l putem permite. Nu știm câtă nevoie avem de el și ce beneficii ne poate aduce în toate aspectele vieții noastre. Dacă nu avem în mod regulat momente de liniște în care să putem intra în stări meditative, să ne putem ruga sau să simțim efectiv câmpul de energie în care trăim, aceste ședințe sunt un bun prilej de a deveni conștienți de latura noastră mai puțin sau deloc explorată – aceea de ființe spirituale, energetice și materiale în același timp.

Ședințele de coaching, tehnicile de programare neurolingvistică, lucrul cu arhetipurile umane, etc ne ajută să descâlcim la nivel conștient firele minții, să înțelegem de ce se întâmplă unele lucruri în viața noastră, să înțelegem cum ne poziționăm față de misiunea vieții și cum putem beneficia la maxim de posibilitățile pe care această lume ni le oferă.

Alimentele pe care le introducem în biosistemul nostru – corpul fizic – determină felul în care ne simțim și condiționează felul în care trecem prin viață: sănătoși și plini de energie pentru a ne împlini visele sau, dimpotrivă, clienți fideli ai spitalelor, cabinetelor medicale, farmaciilor, posesori a zeci de carduri de fidelitate care ne fac clienți dar care ne răpesc libertatea de a fi noi înșine.

Cum vrem să fim? Ființe conștiente, stăpâne pe propriul nostru trup, pe propria noastră minte și propriile noastre emoții sau frunze în vânt, victime ale atașamentelor de tot felul, ființe slabe dependente de invențiile nesănătoase ale unor indivizi care de-a lungul timpului au reușit să-și folosească în mod admirabil inteligența în beneficiul propriului interes fără să gândească în perspectivă și să ghicească măcar efectele asupra celorlalți și asupra propriilor urmași.

Ignoranță și individualism. Oameni trecuți și vremuri apuse care încă își mai aruncă umbra asupra lumii.

Alimentele bune de mâncat se găsesc direct în natură: în pământ, în iarbă, în pădure, pe câmpii, pe dealuri, în apă, în aer; în universul nostru văzut și nevăzut, ca hrană fizică sau combustibil cosmic. Căci, da, există oameni pe pământ care au atins un asemenea grad de rafinare a conștiinței încât nu mai au nevoie de hrană fizică pentru a trăi, iar exemplul lor se extinde treptat. Tipare vechi de energie sunt înlocuite cu altele mai noi și mai pure.

Depinde de noi cum alegem să trăim.