Accesează Școala Inimii România și află detalii!

Imageria Inimii

Ce este Imageria Inimii:

Imageria inimii este limbajul universal care vă ajută în regăsirea de Sine. În imagerie vedeți, simțiți, percepeți și știți.
“A vedea” nu insemnă a analiza; ești doar observator. Practicarea corecta a tehnicii imageriei conferă o mai bună cunoaștere și profunzime în perceperea energiilor subtile; experimentarea ”luminii interioare” și a “sunetului interior” devine foarte ușoară.

Actul de a “vedea” ne reconectează cu sacrul; este perceptia simplă, inocentă, prin conștiința unui copil, liberă de frici sau idei preconcepute.
“A vedea” în imagerie, este un act sacru deoarece aceast fapt ne cere să respectăm ceea ce simțurile interioare ne spun.

Orice “vezi” este parte din tine: trebuie doar să ramâi liniștit și privește ceea ce energia ta vrea să-ți arate.

(Daniel Mitel – Lider Custode al stravechii Școli a Inimii – primul sistem educațional și cea mai veche organizație spirituală de pe Pamânt.)

 

Află mai mult

Imageria inimii versus Vindecarea Reconectivă

  • În cadrul seminariilor sau ședințelor individuale de Imageria inimii se utilizează seturi de exerciții scurte, ghidate, care se bazează pe accesarea  capacității de vizualizare și pe imaginația celui care practică. Exercițiile se realizează așezat pe scaun, în poziție relaxată, cu ochii închiși. Un set complet de 3 exerciții poate dura în jur de o oră, inclusiv discuțiile aferente fiecărui exercițiu în parte. În cadrul unui atelier se pot utiliza mai multe seturi de exerciții. Este recomandată parcurgerea completă a seturilor de exerciții cu facilitator (profesor), dar și efectuarea regulată a exercițiilor pentru acasă, care se pot practica fără profesor.
  • Vindecarea Reconectivă se practică numai în cadrul unor ședințe individuale. Persoana care beneficiază de o astfel de ședință va sta întinsă pe masa de masaj, complet relaxată, îmbrăcată și cu ochii închiși. O ședință durează 60 minute, din care 30 minute pe masa de masaj. Sunt recomandate max. 3 ședințe la interval de câteva zile până la o săptămână. Poți afla mai multe despre Vindecarea Reconectivă citind articolul:
află mai mult