CURS DE MIRACOLE- Exerciții

Curs de miracole :123 – Exercițiu de mulțumire.

By 14 October 2014 No Comments

123: Îi mulțumesc Tatălui meu pentru darurile pe care mi le-a dat.

Să fim recunoscători astăzi. Am ajuns pe cărări mai blânde și pe drumuri mai netede. Nici gând să te întorci și să te împotrivești implacabil adevărului. Persistă o oarecare șovăială, câteva mici obiecții și un pic de ezitare, dar poți prea bine să fii recunoscător pentru progresele pe care le-ai făcut, și care sunt mult mai mari decât îți dai seama. 

Fii bucuros astăzi și plin de iubire recunoscătoare că Tatăl tău nu te-a lăsat pe mâna ta, și nici să orbecăiești de unul singur prin întuneric. Adu-I astăzi mulțumiri. Adu-I mulțumiri că nu te-a abandonat și că Iubirea Lui va rămâne de-a pururi să se răsfrângă deasupra ta. 

Cu recunoștință, ne înălțăm inimile azi deasupra disperării și ne ridicăm ochii recunoscători, de acum neîndreptați în jos spre țărână. Astăzi le zâmbim tuturor celor pe care îi vedem și mergem cu pași înviorați să facem ce ni s-a dat de făcut. Nu mergem singuri. Să aducem mulțumiri, că în solitudinea noastră, a apărut un Prieten să ne rostească mântuitorul Cuvânt dumnezeiesc. 

Primește-i mulțumirile azi și oferă-I-le și tu pe ale tale timp de cincisprezece minute de două ori pe zi astăzi. Această sfântă jumătate de oră pe care I-o acorzi ți se va restitui în ani pentru fiecare secundă; în puterea de-a mântui lumea cu eoni mai repede, datorită mulțumirilor pe care I le aduci. 

Amintește-ți oră de oră să te gândești la El și să Îi aduci mulțumiri pentru tot ce i-a dat Fiului Său, ca să se ridice deasupra lumii, amintindu-și Tatăl și Sinele.

multumesc

-∞-